Катя Осадча святкувала п’ятиріччя виходу програми "Світське життя" у Харкові

Жанна Титаренко  |  Субота, 26 червня 2010, 12:59
Ведуча телепрограми “Світське життя” Катерина Осадча влаштувала харків’янам цікаву вечірку у диско-клубі “Місто”. Багато шанувальниць телеведучої до цієї події вдягли різноманітні капелюшки, які практично не відрізняються від тих, що вдягала сама Катя під час своїх телепрограм.
Катя Осадча святкувала п’ятиріччя виходу програми "Світське життя" у Харкові

Із п’ятиріччям виходу програми "Світське життя" приїхала привітати Катю Осадчу відома українська співачка Гайтана. На вечірці відбулася презентація її нового пісенного альбому. На прохання шанувальників Гайтана також виконала багато пісень із свого постійного репертуару.

Вечір вела сама Катерина Осадча. Як відомо, до кожної нової події, вона вдягає новий капелюшок. За п’ять років існування програми Катя вдягла 736 різних оригінальних капелюшків.

Редакція телепрограми "Світське життя" відібрала 35 найкращих капелюшків і влаштувала їх показ. Харківські шанувальниці зуміли виготовити капелюшки, які практично нічим не відрізняються від тих, що вдягала сама Катя Осадча. За це їх було нагороджено цінними подарунками торгової марки OREANDA. Але одній учасниці не було 18 років, тому Катя Осадча нагородила її іншим подарунком, який не містить спиртних напоїв і закликала всіх дотримуватись чинного в Україні законодавства.

Катерина Осадча має багато шанувальників, тому диско-клуб “Місто” був дуже переповненим. Зустрітися з відомою телеведучою прийшло багато харків’ян, і не лише, як, наприклад, помічник міського голови м. Карлівки Полтавської області Ілля Василенко. 

На запитання “Справжньої варти”, про те, чим його зацікавила Катерина Осадча, Ілля Василенко відповів так: “Найбільше мене, вразило те, що телеведуча зуміла дізнатися правду про те, яким життям живуть політики та інші видатні особистості, скільки грошей витрачають, як відпочивають тощо.” Ілля Василенко одним з перших прийшов на вечірку, для того, щоб зустріти Катерину Осадчу і особисто привітати її з п'ятирічним ювілеєм виходу програми "Світське життя". Як не дивно, Іллі це вдалося, він поговорив із відомою телеведучою і отримав масу позитивних емоцій.

Звісно, що охочих поговорити з Катериною Осадчою дуже багато, але часу на всіх протягом однієї ночі не вистачить. Саме тому, вечірка супроводжувалась розповідями, короткими відео та слайдами про програму "Світське життя" та її героїв, бо якраз це шанувальників цікавить найбільше.  Врешті-решт вечірка всім сподобалась і тривала аж до 6 ранку. 

comments powered by HyperComments