У галереї “Маестро” триває виставка картин з поєднанням графіки та фентезі, а в великому залі можна милуватись величезними фотографіями наречених

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 29 червня 2010, 16:25
Постійні відвідувачі галереї “Маестро” мають позитивні враження від творчих робіт харків’янки Наталії Горленко та фотовиставки Андрія Філіпського. На білому чи світло-рожевому тлі дуже зручно і приємно розглядати романтичні зображення наречених на лоні природи, або біля своїх коханих. Малу залу прикрашають роботи насичені графікою і фантазіями. Дивлячись на них, можна легко продовжити ті мрії, які виникли в першому великому залі.
У галереї “Маестро” триває виставка картин з поєднанням графіки та фентезі, а в великому залі можна милуватись величезними фотографіями  наречених

Картини Наталії Горленко викликають неабияку цікавість. Художниця зуміла вдало поєднати графіку і фантазію. За словами самої майстрині, роботи в такому стилі вона почала створювати з 2008 року.

 Написання однієї картини займає від 5 - 7 годин часу до кількох днів. Наталія Горленко малює переважно різні фантастичні сюжети. Персонажі картин мають незвичні крила чи хвости. Художниця створює дивовижних ельфів та інших істот, які мешкають у її уяві. Такі зображення є дуже романтичними, оскільки розглядати екзотичних героїв дуже легко, такі зображення не стомлюють і не напружують, а також приносять мимовільну насолоду і задоволення.

В галереї "Маестро" виставлена лише малесенька частинка робіт Наталії Горленко. Багато зображень художниця ще домальовує, а деякі картини вже знайшли свого шанувальника і покупця. 

Професійні світлини Андрія Філіпського досить влучно передають красу молодої нареченої і того щасливого періоду юності, сповненого енергійним життям, емоціями і коханням. На зображеннях також зафіксовані зміни настрою, а також проводиться якесь паралельне порівняння молодої дівчини з красою самої природи.  



 

comments powered by HyperComments