Андрій Білогрищенко висуватиметься до Верховної Ради від „ЄЦ”?

Вікторія Лавренюк  |  Четвер, 26 серпня 2010, 16:33
Партія „Єдиний Центр” планує брати участь у місцевих виборах, а на посаду мера висуватиме Андрія Білогрищенка.
Андрій Білогрищенко висуватиметься до Верховної Ради від „ЄЦ”?

 

Про це повідомив секретар ХОО «Єдиний Центр» Ігор Ісаєнко в ході прес-конференції 26 серпня.
Він також закликав всіх охочих висуватися від партії „ЄЦ” і виявив готовність віддати більше 50% місць у партійних списках та на мажоритарних округах представникам різних громадських організацій та просто окремим громадянам, які є лідерами суспільної думки нашого міста та області.

«Наш кандидат – це людина, яка не міняє щодня партійні значки й шарфики. Ця людина близька нам за духом і не чекає, щоб його прикрасила якась партія. Він навпаки готовий своєю працею та вчинками прикрасити партію, яку буде представляти. І такою людиною є Андрій Білогрищенко», - заявив голова міської організації «ЄЦ» Сергій Жук.

Зауваження Сергія Жука про „зміну значків та шарфиків” виглядає досить сумнівним стосовно цього кандидата, адже, нагадуємо, з 2001 року Білогрищенко керував Харківським обкомом Соціалістичної партії України, і був звільнений з цієї посади за, як він сам повідомляв, пропозицію включити до програми партії положення про державний статус російської мови.

Після цього Андрій Білогрищенко очолив міську організацію КПРС (компартія рабочіх і сєлян), ну а вирішальним акордом стала його участь у подіях 2004-2005 років, в яких він підтримував Віктора Ющенка та Арсена Авакова, не приховуючи своїх „помаранчевих” поглядів.

Щось стабільності у політичних поглядах і небажання змінювати „значки з шарфиками” в Андрія Білогрищенка особливо не спостерігається...

Як довідалася „Справжня варта”, Білогрищенку в Києві пообіцяли прохідні місця до Парламенту, якщо він буде балотуватися на посаду мера під „дахом” „Єдиного Центру”, тим самим „прикрашаючи” цю партію та відбираючи голоси в інших кандидатів.

Хоч Андрій Білогрищенко заявляв про свою готовність співпрацювати з усіма політичними утвореннями Харкова, чи поспішить він під крило „Єдиного Центру”? – це питання лишається відкритим.

Як стало відомо „Справжній варті”, у прес-конференції мали взяти участь і люди Білогрищенка, але в останній момент чомусь передумали.



 

comments powered by HyperComments