«Рідну Вітчизну» в Харкові очолив колишній віце-мер

Вікторія Лавренюк  |  Субота, 28 серпня 2010, 13:40
26 серпня на установчій конференції ХОО партії «Рідна Вітчизна» було одноголосно обрано Леоніда Сороку на голову обласної організації.
«Рідну Вітчизну» в Харкові очолив колишній віце-мер

 «Создание «Рідной Вітчизни» стало логическим ответом на политическую и экономическую ситуацию в Украине. Многие люди утратили доверие к власти и разочаровались в большинстве партий, поскольку в их программах нет ответов на злободневные вопросы», ‑ чомусь по-російськи зазначив лідер об’єднання Іван Матієшин.

До того ж, він наголосив, що це новоутворення є партією нової формації, що базується на ідеї патріотизму та об’єднання України. Справді, назва партії є досить патріотичною, а також логотип, на якому зображено давній символ України – калину, навколо якої намальовано 27 зірок, що символізують кількість адміністративно-територіальних одиниць України, але, схоже, що на цьому весь патріотизм і закінчується…

Механізм реалізації «патріотичних» планів щодо «об’єднання» України подав далі перший заступник голови обласного осередку партії Віктор Лещенко: «В нашем политическом объединении много самодостаточных состоявшихся людей, которые знают, что и как нужно делать для изменения нашей страны к лучшему. Поэтому мы протягиваем руку помощи действующей власти».
Враховуючи наявні «здобутки» чинної в Україні влади можна уявити справжні цілі тих, хто збирається з цією владою співпрацювати.
Справді «новим» у програмі партії «Рідна Вітчизна» є те, що її очільники обіцяють підвищити якість життя українців, підтримавши промисловців та підприємців, як сказав про це Леонід Сорока, професор ХНУ ім.Каразіна, колишній віце-мер Харкова 2002-2006 рр: «Мы предлагаем собственную программу развития экономики Украины, в основе которой должно быть создание государством максимально благоприятных условий для работы малого и среднего бизнеса. Только эти люди смогут накормить страну и вывести ее экономику из кризиса».
Що ж, черговий політичний проект щойно стартував у Харкові… Тільки прикро, що пересічному громадянинові стає все важче зорієнтуватися щодо партій, різноманітних за назвами, але з одноманітними, ніби роздрукованими на ксероксі, програмами.

 

comments powered by HyperComments