Харківський осередок ВО «Свобода» провів пікет облдержадміністрації

Жанна Титаренко  |  Четвер, 2 вересня 2010, 18:22
Близько 50 людей зібралося сьогодні на площі Свободи у Харкові. Пікетувальники вимагають від влади не піднімати ціни за комунальні послуги.
Харківський осередок ВО «Свобода» провів пікет облдержадміністрації

Голова Харківського осередку ВО «Свобода» Ігор Швайка звинувачує Віктора Януковича у тому, що він не виконує своїх передвиборних обіцянок, і наше життя не "покращується вже сьогодні".

(Пікети будуть продовжуватися доти, доки свободівцям вистачить сил)

Люди, які прийшли на пікет, впевнені в тому, що чинна в Україні влада незаконно підвищує тарифи на житлово-комунальні послуги. Пікетувальники добре проінформовані про те, що для потреб населення Україна має свій природний газ. А от для виробництва, цих ресурсів не вистачає.

Люди вимагають не підвищувати тарифи за житлово-комунальні послуги. Для вирішення проблеми вони пропонують, аби Рєнат Ахмєтов замінив старе обладнання на своїх підприємствах і заощаджував блакитне паливо, або сплачував за нього самостійно.

Харківський осередок ВО «Свобода» планує продовжувати здійснювати пікети та інші акції, спрямовані на інформування населення про діяльність влади.

Крім критики чинної в Україні влади, представники ВО «Свобода» вже починають вести невеличку агітацію за свою партію. Також роблять невеличкі опитування людей і підраховують кількість своїх прихильників.

Голова Харківського осередку ВО «Свобода» Ігор Швайка планує йти на місцеві вибори самостійно, не об’єднуючись з іншими політичними силами.

Нагадаємо, що діяльності харківського осередку ВО «Свобода» часто перешкоджають структури правоохоронних органів.

comments powered by HyperComments