Міліція конфіскувала 80 тисяч листівок в яких були надруковані біографії Добкіна і Кернеса

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 3 вересня 2010, 00:11
Така операція з вилучення листівок триває вже три дні. Міліціянти вривалися в приватні володіння людей і робили там обшуки без жодних ордерів. Сьогодні, близько 25 осіб, які займалися розповсюдженням листівок були затримані працівниками «Беркута» і доставлені в Дзержинський відділок міліції.
Міліція конфіскувала 80 тисяч листівок в яких були надруковані біографії Добкіна і Кернеса

Про це та інше, «Справжній варті» повідомив Максим Корнієнко, що є помічником депутата Київського району міста Харкова Володимира Сорокіна.

За словами пана Максима, його теж було затримано працівниками «Беркута» і доставлено у відділок міліції. Потім його записали в журнал затриманих і змусили десь півгодини очікувати розмови з міліціянтами.

У відділку міліції Максима Корнієнка почали звинувачувати в тому, що він просто ішов по вулиці і говорив усім перехожим нецензурні слова. За словами самого пана Максима, він просто підтримував жваву розмову з розповсюджувачами листівок.

Працівниками «Беркута» було затримано близько 25 осіб, які займалися розповсюдженням листівок. Усіх їх допитували у відділку міліції, намагаючись психологічно тиснути і залякувати. Після двох годин очікувань і розмов з міліціянтами затриманих відпустили.  

За три дні працівниками міліції було конфісковано 80 тисяч листівок із біографіями та "здобутками" Кернеса і Добкіна.

Працівники міліції влаштували обшук у А. Ільгова, посилаючись на анонімне повідомлення про те, що в гаражі є бомба. Його гараж було опечатано. Потім під’їхали працівники МЧС і дві швидкі допомоги. Господаря до гаража не пустили під час обшуку і документів на дозвіл такої операції не надали.

У гаражі було знайдено і конфісковано 7 тисяч листівок з біографіями Добкіна і Кернеса. У тексті зазначалося про їх діяльність у фінансовій і кримінальній сферах. Розповсюдженням інформації займалися представники громадської організації «Прорвемся» та «Зеленого фронту»

Затримані вважають, міліція просто захищала інтереси влади і виконувала їх накази.

Нагадаємо, що працівники міліції постійно заважають опозиційній громадській діяльності

Сам текст летючки міститься тут.

 

comments powered by HyperComments