Білогрищенко роздумав висуватися від „Єдиного Центру”

Вікторія Лавренюк  |  П'ятниця, 3 вересня 2010, 14:41
Кернес намагається усунути кандидатуру Білогрищенка з виборчої "арени"
Білогрищенко роздумав висуватися від „Єдиного Центру”

„97% харків’ян безпартійні, і я б теж пішов би самовисуванням, якби це було можливо”, - зазначив він.

Як повідомлялося раніше, Андрій Білогрищенко планував висуватися до міської ради від „ЄЦ”, але, очевидно, вони між собою не змогли домовитися, в кожному разі - не склалося.

„Я не є членом „Єдиного Центру”. І взагалі, я неодноразово наголошував, що хотів би висуватися, будучи безпартійним. Але, на жаль, сьогодні закон це забороняє,” - зазначив Андрій Білогрищенко, а також подякував „ЄЦ” за підтримку.

Від кого він збирається насправді висуватися, Білогрищенко не зізнався, хоча урочисто пообіцяв брати участь у виборах.
Він вважає свою кандидатуру досить вагомою, адже якщо б було інакше, зауважив Андрій Білогрищенко, Геннадій Кернес не намагався б зняти його з дистанції ще на початку виборів.

За словами Андрія Білогрищенка, через 2 тижні після розташування реклами його особи та організації „Харківські сузір’я” на бігбордах і транспортних засобах Харкова, було розірвано всі договори.

Як стверджує Білогрищенко, це було зроблено з ініціативи Добкіна та Кернеса. Коли Андрій Іванович намагався з’ясувати причини відмов, йому відповіли, що це зроблено „по просьбе вашого руководства”. До речі, жодного разу не було надано письмової відмови.

„Якщо так справа піде далі, то Геннадій Кернес і справді залишиться єдиним у списку кандидатів”, -- зауважив Білогрищенко.
Невідомо, наскільки суворою була заборона на рекламу „Харківських сузірь” та особи самого Андрія Білогрищенка, але бігборди з його обличчям ще досі стоять у Харкові.

 

comments powered by HyperComments