Партія „Фронт Змін” не висуватиме кандидата на пост мера

Вікторія Лавренюк  |  П'ятниця, 3 вересня 2010, 15:38
Олександр Давтян вважає, що навряд чи є альтернатива Геннадію Кернесу на цю посаду.
 Партія „Фронт Змін” не висуватиме кандидата на пост мера

„Вибори – не олімпійські ігри, в них головне – перемога, а не участь” – заявив голова обласної організації Олександр Давтян.

Свою відмову у змаганнях за пост мера Олександр Давтян пояснив тим, що сам він працювати на цій посаді вже не хоче і тому не заважатиме тим, хто працює. „У мене вік уже не той, я не зможу працювати, як Кернес, по 20 годин на добу”.

Олександр Давтян впевнений, що майбутнє повинно бути за молоддю: „Нам треба виростити покоління політиків, яке буде розбудовувати державу, а не міняти газ на порти”.

Але, за словами Олександра Давтяна, на сьогодні ситуація така, що молодь навіть не хоче прийти проголосувати. То яких змін тут можна очікувати? До того ж, виборці часто навіть не враховують політичних поглядів кандидата, збираючись зробити свій вибір, а більшою мірою звертає увагу на зовнішні дані або на те, як він „красиво говорить”.

Олександр Давтян уже не обіцяє чогось конкретного виборцям, але намагатиметься працювати „по мірі сил” . Сам він висуватиметься за партійними списками "Фронту Змін", а також за сільським мажоритарним округом в обласну раду.


 

comments powered by HyperComments