Сьогодні харків'яни спостерігали небо...в диму

Вікторія Лавренюк  |  Вівторок, 7 вересня 2010, 10:41
Згоріла будівля №11 по вулиці Сумській.
Сьогодні харків'яни спостерігали небо...в диму

Пожежа почалася учора приблизно о 20.00. Першою загорілася кухня в кафе "Занзібар". Працівники цього закладу й зателефонували в 101. Пожежники прибули швидко, але на той час полум'я перкинулося далі, і горіло вже в різних місцях. Вогонь розповсюджувався дуже швидко завдяки дерев'яним перекриттям в дореволюційній будівлі.

Зранку пожежники продовжували ліквідацію пожежі, яка починалася з новою силою при найменшому подуві вітру. В пожежі найбільше постраждав офіс телебачення "Харьковские известия", що розташовувався на другому поверсі будівлі. Один із працівників офісу ділиться враженнями: "Якщо стояти у нас на другому поверсі і підняти очі вгору, буде видно небо". Це справді так, адже майже всі перекриття, перегородки, а також дах - згоріли. Телеагенції "Харьковские известия" вдалося врятувати від пожежі більшість апаратури та архіви. Хтось навіть встиг захопити улюблену квітку.Ліквідація пожежі продовжується

Крім "Харьковских известий", також постраждали магазини, розташовані на першому поверсі: "ЛюксОптика",  супермаркет «Красный Маг», магазин електроніки «Карнеол», торгівельний центр «Бриз», ну і звісно ж, саме кафе "Занзібар", що згоріло дощенту. Дісталося і офісу "Партії Регіонів". Людських жертв немає. МНСники продовжують ліквідацію пожежі. Причини займання зясовуються. 

comments powered by HyperComments