Андрій Бородавка ломився на закрите засідання «Зеленого фронту» так, що довелося викликати міліцію

Жанна Титаренко  |  Неділя, 19 вересня 2010, 01:13
Правоохоронці прибули вчасно і роз’яснили Андрію Бородавці про права громадських організацій та змусили залишити приміщення.
Андрій Бородавка ломився на закрите засідання «Зеленого фронту» так, що довелося викликати міліцію

Андрій Бородавка є помічником депутата Ігоря Вировця, на мітингах і пікетах часто влаштовував провокації. Саме за це, його не хотіли пускати до залу, в якому планували проводити захід активісти "Зеленого фронту". У деякі моменти молоді юнаки не пускали Андрія Бородавку силою. Але він зі щирою надією на свій сильний характер і витримку ломився у двері доки не приїхала міліція.

Коли всі втихомирилися, то почав активно бунтувати член «Зеленого фронту» Володимир Калюжний. Він активно виступав і голосував проти всіх пропозицій і лише інколи утримувався.

На закритому засіданні було прийнято за основу виборчу програму і політичні засади організації.

Програмові засади активно обговорювалися більше години і було внесено деякі поправки.

Робоча група «Зеленого фронту» також розглянула питання про виключення з організації за порушення програмових засад. Поки що зупинилися на тому, що повністю виключати людей з організації не треба, а за якісь порушення просто давати менше повноважень.

На перше місце у лідерській десятці «Зеленого фронту» неодноразово пропонували Юлію Юдіну і Юрія Кальченка. Але поки що зупинилися на харківському історику Ігорі Рассохі.

Під час обговорення робоча група пропонувала різні методи пропаганди за збереження зелених насаджень і здоровя мешканців Харкова.

Та все ж представники зеленого фронту вже прораховують можливі наступи своїх політичних опонентів. Слабким місцем громадської організації «Зелений фронт» є те, що значна частина людей асоціює їх із виконавцями політичних замовлень Арсена Авакова.

 

Зараз робоча група «Зеленого фронту» працює над методами розповсюдження агітації та інформації про те, що «Зелений фронт» ітиме від партії «Зелена планета».    

Нагадаємо, що на всеукраїнському рівні партію «Зелена планета» очолює Наталія Зубицька, а Харківський осередок Віра Черненко. Координаційну раду місцевої організації очолює Михайло Бондаренко і він же включений, шляхом голосування, у першу десятку лідерів.

За словами харківського історика та політолога Ігоря Рассохи, 50% людей ще остаточно не визначилося з тим, яку політичну силу будуть підтримувати на виборах. Крім того, соціальні опитування спостерігають тенденцію до зменшення електорату та широкої щирою підтримки ПР. За словами соціологів, за чинного мера Геннадія Кернеса планують голосувати десь 30% виборців.

Виходячи з таких міркувань, громадська організація «Зелений фронт» і надіється на серйозну підтримку їх політичної сили на виборах.

 

comments powered by HyperComments