Харківська "Батьківщина" визначилась з кандидатами

Ігор Троїцький  |  Понеділок, 27 вересня 2010, 14:51
27 вересня зранку конференція Харківської міської організації ВО «Батьківщина» підтримала кандидатуру Арсена Авакова на посаду Харківського міського голови та проголосувала за список кандидатів до міської ради.

 

27 вересня зранку, в перший день висування кандидатів у місцеві ради, конференція Харківської міської організації ВО «Батьківщина» підтримала кандидатуру Арсена Авакова на посаду Харківського міського голови та проголосувала за список кандидатів до міської ради. До першої п’ятірки опозиції увійшли: 1. Андрій Руденко, голова ХМО «Батьківщини», голова правління ЗАТ «Хлібзавод «Салтівський»; 2. Дмитро Бойко, голова Комінтернівської районної організації «Батьківщини», генеральний директор АТЗТ “Інтурбізнес центр“ Дружба”; 3. Віталій Маляренко, перший заступник голови ХОО «Батьківщина», 4. Світлана Семко, заступник голови ХОО «Батьківщина», аспірант Національної юридичної академії ім.. Я.Мудрого; 5. В’ячеслав Гузь,  голова Жовтневої районної організації «Батьківщини».
Загалом у списку кандидатів до Харківської міської ради - 71 особа. Цікаво, що аж 4 людей з першої «п’ятірки» «Батьківщини ще півроку тому були членами інших партій – «Нашої України» та «За Україну».
Попри попередні гучні заяви про спільні із союзницькими партіями списки, у першій п’ятірці кандидатів від «Батьківщини» не знайшлось місця ані членам партії «Реформи і порядок», ані представникам «Народної самооборони».
Остаточний варіант списків, як і заведено в українському політикумі, «устаканювали» в останній момент. Тривалий час домагався високого місця в списку нинішній депутат міськради, давній член «Батьківщини» Д.Бойко. Вже на ходу до першої «десятки» прорвались Ігор Піддубний, головний редактор газети «Пятница» та Олексій Липчанський, колишній начальник обласного управління інформації. Відповідно співробітників міського штабу «Батьківщини», яким були обіцяні прохідні місця, пересунули до другої, практично непрохідної «десятки».
     
comments powered by HyperComments