22 пари близнюків продемонстрували свої таланти

Софія Кришталь  |  Вівторок, 28 вересня 2010, 23:13
Глядачі побачили у виконанні дітей-близнюків українські народні танці, почули прекрасну світлу поезію та енергійну гру на акордеонах. Переможці конкурсу отримали у подарунок ноутбук.
22 пари близнюків продемонстрували свої таланти

Найкмітливіших та найоригінальніших близнюків було нагороджено подарунками.

Танці в українських національних костюмах, гра на сопілці та інші прояви дитячих талантів були виконані оригінально. Але вершиною «Параду близнюків» став номер із швидкого перевдягання двох підліткових дівчаток. Саме вони за постановку такої сценки отримали головний приз – ноутбук.

Щоб глядачам було ще цікавіше сприймати захід, учасники дійства час від часу нагадували різні відомості про близнюків нашої планети Земля. Присутніх вразило те, що найменше народжується близнюків у Японії, а 46-річні близнюки з США побували у космосі.

Близнюки також продекламували політично-гумористичні віршики. Але це виглядало якось недоречно, оскільки передвиборча агітація серед дітей не повинна проводитись.

На думку значної частини глядачів, одним з найкращих були дівчатка-близнюки, які виконали танець у східному стилі та маленькі хлопчики, що грали на акордеонах.

Крім того, ніяк не менше присутні були вражені акробатикою двох хлопчиків, які достатньо професійно продемонстрували пластику свого тіла та витривалість.

Такий гучний захід провів один із торгово-розважальних центрів міста Харкова, прямо у своєму приміщенні, задля того, щоб привернути до себе увагу людей, збільшити відвідуваність та об’єми продаж. 

comments powered by HyperComments