Крим і Харків знайшли спільного ворога

Середа, 13 жовтня 2010, 16:13
Партія регіонів стимулює об'єднання правих з лівими

Керівник кримських комуністів Леонід Грач, відомий різкою критикою як свого партійного шефа Петра Симоненка, так й  "регіональної"  влади півострова, ініціює об'єднання лівих і правих сил напередодні виборів. Задля протидії можливим фальсифікаціям з боку Партії регіонів комуністи в Криму готові утворити єдиний фронт за чесні вибори.

Л.Грач заявил про те, що заради чесних виборів готовий співробітничати з ідейними опонентами - кримсько-татарським Меджлісом і правими партіями: "Я закликаю всіх: мені не важливо, хто вони за кольором та які стосунки у нас були вчора і будуть завтра. Важливо, щоб ми всі об'єднались проти диктатури. А це справжня диктатура" - сказав він. За його словами, Меджліс, партії  "Союз", Народний Рух, ВО "Батьківщина", "Русское единство" готовы приєднатися до акцій контролю за чесністю виборів. Найближчим часом заплановано скликати круглий стіл представників партій для підписання відповідних документів.

Цікаво, що в Харкові подібне несподіване єднання непримирених противників виявилось ще кілька тижнів тому.  На етапі обрання кандидатів у депутати харківська "Батьківщина"  офіційно підтримала висуванців Прогресивно-соціалістичної партії до обласної ради - Василя Рудакова та Андрія Войцеховського.

 

 

 

 

comments powered by HyperComments