Сьогодні у Харкові - Анатолій Гриценко

Понеділок, 18 жовтня 2010, 14:05
Народний депутат, лідер партії "Громадянська позиція" А.Гриценко відвідає Харків
Сьогодні у Харкові - Анатолій Гриценко

Один з доволі численної групи тих політиків, що претендують на роль "нових обличь", народний депутат Анатолій Гриценко сьогодні перебуватиме у Харкові. В програмі відвідин - виступ на каналі АТВК, зустрічі з громадськістю, активом "Громадянського Форуму Харківщини" та партії "Громадянська позиція" (ГП), яку очолює Гриценко.

Успіхи чергової "нової сили" на Харківщині дуже й дуже скромні. На останніх президентських виборах Гриценко здобув 1,2 % по Україні та 0,86 % на Харківщині. Після того його політична потуга наврядчи зросла. ГП бере участь у місцевій кампанії - зареєстрований список її кандидатів до Харківської міської ради складається з 4 осіб. Всі вони загалу маловідомі, крім, можливо, Олександра Копеліовича (3-тє місце списку) - досвідченного громадського діяча, колишнього керівника обласної організації Ліберально-демократичної партії. Очолює похід за міськими мандатами Олександр Заліван, віце-президент громадської організації "Товариство учасників руху" (ТУР). Товариство маловідоме, певну активність виявило в останні місяці в різних заходах з консолідації демократичних сил, видає газету "Дорожня карта". Для активістів ТУР консолідація увінчалась витуренням до списків практично безнадійної  "Громадянської позиції", хоча, можливо, нічого іншого вони й не бажали.

До обласної ради осередок "Громадянської позиції" теж подав 4 кандидатів. Ще в кількох мажоритарних округах Харкова та області, а також чомусь саме в Краснокутському районі ГП має зареєстрованих претендентів у місцеві ради.

comments powered by HyperComments