Інна Богословська знову вступає до Партії регіонів

Неділя, 24 жовтня 2010, 16:08
Народний депутат Богословська написала заяву про вступ до партії, з якої вона вийшла в 2009 р.
Інна Богословська знову вступає до Партії регіонів

Власне рішення вийти з опозиційної на той час Партії регіонів у 2009 р. І.Богословська пояснювала тим, що партія тоді під впливом Ю.Тимошенко  ладна була погодитись на конституційний переворот. Сьогодні партія влади  без допомоги лідерки "Батьківщини" вже вчинила той самий переворот, тому, мабуть, жодних перешкод для колишньої харків'янки не існує. Богословська, всупереч своїй юридичній освіті, ніколи не переймалась формальними перепонами. Так, створену для власної значущості  партію "Віче" вона спішно покинула в серпні 2007 р. для обрання в парламент за списком "регіоналів". Всякий політичний кульбіт Богословської пояснювався найвищими інтересами країни. У 2002 р. - Команда озимого покоління (вкупі з Валерієм Хорошковським), 2006 р. - "Віче", 2007 р. - Партія регіонів. 

Сьогодні повернення до ПР Богословська обгрунтовує необхідністю об'єднання "всіх сильних людей разом. Тому що перед нами стоять величезні задачі і потрібна сильна команда. Тому я написала таку заяву".  По-людські кажучи, досить мені такій вродливій та амбітній сидіти без посади. Як і всі інші українські політики, пані Інна впевнена в тотальному склерозі виборців. Перед подоланням нових вершин, не зле було б пояснити й старі провалля.

Партія "Віче", до речі, цього року робить харків'янам маленький подарунок: вона не бере участі в місцевих виборах. Тобто, на словах десь там по Україні і балотується, але на Харківщині - ні. З 2006 р. в Харківській міській та обласній радах своє непомітне людському оку життя вели фракції партії "Віче". Про її депутатів відомо ще менше, ніж про розвідку Північної Кореї. Що вони там, в місцевих радах, робили? Для чого обирались? Але левову частку голосів на минулих виборах вони здобули лише завдяки імені та ораторству Богословської. Непогано було б, щоб засновниця "Віче" відповіла  харківянам за своїх  депутатів. Немає жодної гарантії, що через деякий час знову вічно актуальна Богословська не з'явиться у білосніжних політичних шатах на чолі нового проекту.

 

 

 

 


 

 

 

 

 


comments powered by HyperComments