«Товари на крові»: сьогодні Студентський сектор харківського Євромайдану пікетуватиме «Епіцентр»

Світлана Шкурай  |  Субота, 8 лютого 2014, 11:03
Харків долучиться до всеукраїнської акції «Бойкот Партії регіонів»
«Товари на крові»: сьогодні Студентський сектор харківського  Євромайдану пікетуватиме «Епіцентр»

О 14 годині 8 лютого біля входу до гіпермаркету «Епіцентр», який розташованийя біля Аеропорту на проспекті Гагаріна, 357, зберуться студенти з плакатами та листівками.  Активісти  розкажуть про всеукраїнський бойкот  власників бізнесу , які підтримують чинну владу, та агітуватимуть не купляти товари і не спонсорувати кровопролиття.
Організатори планують участь принаймні  півсотні людей. Подію вже кілька днів анонсують на харківському Євромайдані.

«Економічний бойкот продукції підприємств, які спонсорують Партію регіонів або тих людей, які входять до Партії регіонів. Це наш мирний протест, який виражається у такій формі. Ми можемо вплинути на наших політиків не тільки на виборах, коли ми голосуємо за тих чи інших , ми можемо вплинути на них вибором продукції щодня в наших магазинах. Це під силу кожному з нас –  дитині, студенту, домогосподарці.» - пояснила активістка Аня.

Біля гіпермаркету учасники акції роздаватимуть листівки покупцям та перехожим і стоятимуть з банерами й плакатами, демонструючи свою позицію ще й автомобілістам, які проїжджатимуть повз. Жодних барикад , як у Львові, організатори не планують.

У суботу харківський Євромайдан збереться біля пам'ятника Шевченку о 18.00, а наступного дня – о 12.00. У неділю також мають відбутися ще дві акції: пікет «7 каналу» та показ стрічки про революцію в Єгипті «Майдан». Перша почнеться після мітингу, а друга – о 16 годині в культурному центрі «Indie», що знаходиться за адресою: Харків, вулиця Чернишевська, 4/6 (вхід вільний).

comments powered by HyperComments