«Сила людей»: в культурному центрі «Indie» обговорювали перспективи створення нової політичної команди

Юлія Гуш  |  Понеділок, 17 лютого 2014, 16:20
16 лютого в незалежному культурному центрі «Indie» (Харків, вул. Чернишевська, 4/6) відбулася ініційована оргкомітетом громадської організації «Сила людей» зустріч з активними харків’янами.
«Сила людей»: в культурному центрі «Indie» обговорювали перспективи створення нової політичної команди

На заході були обговорені перспективи її розвитку як нової політичної сили в контексті  актуальної політичної ситуації, що склалася в Україні.

У зустрічі взяли участь Дмитро Дробот, громадський діяч, підприємець, Олександр Солонтай, викладач, експерт Інституту Політичної Освіти та Дмитро Пилипець, громадський діяч, голова оргкомітету осередку «Сили людей» в Харкові. Вони не тільки ознайомили присутніх з подальшими планами організації, але й відповідали на запитання всіх охочих дізнатися щось більше про «Силу людей».

 Дмитро  Дробот

«В нас в Харкові є багато людей, які не проходять на вибори тільки тому, що їх не влаштовує наявний перелік партій, – розповів Дмитро Пилипець, – вони хочуть чогось нового. Проте замість цього їм часто підсовують якісь маніпуляції та симулякри. Щоб уникнути цього, потрібно знайти справжню альтернативу. Саме тому і була створена «Сила людей»».

Дмитро  Пилипець

За словами Пилипця, «Сила людей» являє собою потужну серйозну команду, яка має власну програму, чітку структуру і є справжньою, дієвою альтернативою наявним політичним партіям. В Україні, як і в кожній сучасній державі, є власна партійна система та громадські організації, тому країні необхідна партія, щоб реалізувати в  державі необхідні їй зміни.

Олександр Солонтай

«Майдан, здається, переконав усіх, що влада не піде шляхом еволюції. Дарма сподіватися, що вона потроху еволюціонує і стане нормальною, європейською. Ми останнім часом переконуємося, що цього не буде. Як і не буде в нас опозиції, якщо подивитися на вже наявну Бо нема в нас справжньої опозиції, – стверджує Олександр Солонтай, – ми, коли дивимося на владу та опозицію, розумуємо, що і ті, і ті були при владі. Що і ті, і ті мають «рильце в пушку». І ті, і ті займаються бізнесом, а політику використовують для особистого збагачення. І ті, і ті не відділяють власну кишеню і бюджет. А так не повинно бути».

 

comments powered by HyperComments