Харківські євромайданівці переночували у Будинку Рад

Сашко Костакуртенко  |  Понеділок, 24 лютого 2014, 08:26
Харківські євромайданівці успішно провели ніч у Будинку Рад (вулиця Сумська, 64).
Харківські євромайданівці переночували у Будинку Рад

Вчора ввечері до активістів Євромайдану підійшли триста агресивно налаштованих прихильників міської влади, але після розмови з міським головою Кернесом, вони відійшли до пам'ятнику Леніну.

Крім того, куратор Євромайдану сформулював вимоги:

"Ми залишили достатню кількість самооборони, як усередині, так і зовні. О 9-й годині всі чиновники, крім одного, увійдуть в будівлю на свої робочі місця. Об  11-й  годині на сайті ХОДА повинна бути опублікована інформація, хто ще залишився з керівників працювати в обладміністрації. З приводу пам'ятника Леніна питання вирішене однозначно. Воно вже не обговорюється.

Влада, не без підказки Евромайдану, сама пішла на його демонтаж. Проектувальники попросили час до 14-ї годин вівторка, після чого відразу ж почнеться його цивілізований демонтаж. Правоохоронці забезпечать порядок. Кінцевий термін зняття пам'ятника Леніну  27 лютого.

Це документально зафіксовано. Акції Евромайдана тепер проходитимуть біля ХОДА.

Зараз вони безстрокові. Мобілізація людей оголошена в понеділок на 9:00, але стояти будемо до повної капітуляції місцевої влади. Вона вже, по поведінці градоначальників, зовсім скоро. Сподіваюся, СБУ і МВС дадуть відповіді на запитання, які хвилюють багатьох харків'ян", - повідомив Володимир Чистилін.

comments powered by HyperComments