Громадський діяч розповів, як обкрадали харків’ян

Юлія Гуш  |  Середа, 19 березня 2014, 00:53
18 березня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла прес-конференція громадського діяча Юрія Кальченка, який розповів, як протягом багатьох років простих харків’ян обкрадали здирницькими тарифами на опалення.
Громадський діяч розповів, як обкрадали харків’ян

Юрій  Кальченко

Він зазначив, що ці тарифи не змінюються, незважаючи на коливання температури. До того ж, вони штучно завищені: навіть при середній температурі  -10 С тарифи вищі мінімум на 20 %. А за плюсової  температури різниця  доходить до 50 % і вище.

«А тепер подивимось на суми, – розповів Юрій Кальченко, – в нас у Харкові біля 30 тисяч квартир. Тариф на опалення – в середньому десь 270-280 гривень за місяць. Виходить, що 20 % (а це приблизно 50-60 гривень) "Теплові мережі" щомісячно крадуть з нашої кишені. Якщо це підсумувати, то це все виллється в колосальну суму грошей. Це біля 15 мільйонів гривень щомісяця. Це як мінімум».

Кальченко підкреслив, що на опаленні крадуться великі суми грошей. І так – кожен рік. Проте подібне неподобство не може тривати вічно.

«Я звертаюся до Ігоря Балути, – заявив Ігор Кальченко, – необхідно терміново створити комісію за допомогою правоохоронців, підприємців, з приверненням уваги громадськості. І тут же почати перевірку комунальних підприємств. За всі роки правління нашої «солодкої парочки» були вкрадені колосальні суми грошей».
 

comments powered by HyperComments