«Мій вибір – моя гідність»: 22 березня - зустріч для молодих харків'ян

Четвер, 20 березня 2014, 21:20
22 березня Сумський обласний комітет молодіжних організацій в рамах проекту «Мій вибір – моя гідність» проводить в Харкові зустріч з молодими активістами.
«Мій вибір – моя гідність»:  22 березня  - зустріч для  молодих харків'ян

Заплановані презентація проекту, майстер-клас створення інформативної продукції (листівки, плакати тощо), тренінг для спостерігачів на виборах. 

За словами менеджера проекту Дмитра Зінченка, зустріч спричинили дострокові вибори 25 травня 2014 року:" нас чекають позачергові президентські вибори. Як показує практика попередніх виборів, активність молоді у голосуванні недостатньо висока порівняно з населенням середнього і похилого віку. В той же час, молодь – це потенціал країни, тому її потрібно мотивувати, інформувати про виборче право, про можливості впливу на внутрішню політику держави, про важливість кожного голосу для розвитку країни, що особливо актуально саме зараз. У зв'язку із цим виникає потреба у підтримці та інформуванні молоді, її активізації". 

Проект «Моя гідність – мій вибір» здійснюється за фінансової підтримки Національного фонду демократії (NED). Цільовою аудиторією проекту є студенти ВНЗ, члени молодіжних громадських організацій та активна молодь.

Проект загалом охоплює східні та центральні області України: Харківську, Сумську, Полтавську, Донецьку, Луганську, Дніпропетровську та Запорізьку. 

На зустріч в Харкові  22 березня запрошені всі, хто бажає долучитись до реалізації проекту. Зустріч триватиме з 10.00 до 17.00 за адресою: Харків,  проспект Московський , 64-а.

Учасники організовано збираються о 9.45 біля універмагу "Харків" біля станції метро «Площа повстання».

Контактні особи:

Наталія Лучанінова – заступник голови Сумського обласного комітету молодіжних організацій (+38 (095) 731-29-88, Luchaninova@ukr.net);

Дмитро Зінченко – менеджер проекту "Мій вибір – моя гідність" (+38 (095) 761-91-03, zzz88@meta.ua). 

comments powered by HyperComments