«Тепло сердець дитячих»: 9 грудня відбудеться Харківський обласний благодійний фестиваль

Вівторок, 29 листопада 2011, 15:19
В останні роки все менше культурних заходів проводиться для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Гостро стоїть питання створення умов для духовного, естетичного та культурного розвитку цих категорій дітей для зменшення можливого ризику вчинення ними правопорушень.
«Тепло сердець дитячих»:  9 грудня відбудеться Харківський обласний благодійний фестиваль

Не менш важливе тепле ставлення суспільства до цих дітей, саме ви можете зробити добрий вчинок, не докладаючи до цього додаткових зусиль. Відвідайте фестиваль і подаруйте гарячі оплески маленьким артистам, у відповідь ви відчуєте "Тепло дитячих сердець", що потребують любові.

Мета фестивалю:

- виявлення обдарованих дітей – вихованців шкіл-інтернатів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та створення сприятливих умов для розвитку їх талантів;

- долучення до мистецтва дітей-вихованців інтернатних закладів;

- привернення уваги до проблем профілактики правопорушень у дитячому середовищі шляхом проведення масових культурних заходів.

 Програма фестивалю:

Благодійний фестиваль проводиться силами волонтерів “МЫ ВМЕСТЕ”  ХОГО “МИР”,  за підтримки кримінальної міліції у справах дітей Головного управління МВС України в Харківській області. У програму включена виставка-продаж творчих робіт, які можна буде придбати, роблячи внесок безпосередньо до фонду установи. Серед номерів концерту будуть представлені вокальні та інструментальні композиції, а також танцювальні постановки, які сповнені щирості і бажання виступати. 

Потреба у творчих фестивалях настільки велика, що вперше на одній території зберуться діти відраз з 15 інтернатів. Ви побачите наскільки талановиті діти з вадами розумового розвитку, дефектами мови, ослабленим зором і слухом, і так само повні сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Партнери:  Подарунки від  дитячого журналу  “УХтышка”, святкова агенція  “ШуБаДуБА”. 

Дуже дякуємо!  

Дата та час проведення:  9 грудня 2011 р., п’ятниця, 11:00 

Місце зустрічі:  м. Харків, БК міліції, вул. Раднаркомівська, 11

Контактна особа:  Жанна  Харківська-Дзюба, тел. 091-977-02-71, http//:mivmeste.org.ua

 

 

.

comments powered by HyperComments