Громадськість Харкова за цілісність України (ФОТО)

Середа, 9 квітня 2014, 15:28
У Харкові створена Громадська Платформа « Харківський Громадянський Форум » , яка своєю появою заявляє про те , що найголовнішим пріоритетом у харків'ян сьогодні є збереження цілісності України і недопущення провокацій , спрямованих на ескалацію яких конфліктів в Харкові і області.
Громадськість Харкова за цілісність України (ФОТО)

Сьогодні відбулася прес- конференція в рамках , якої представники організації обговорили виниклі проблеми в місті і заявили про намір вислухати всі сторони і виступати якоїсь третій силою , яка допоможе вирішити конфлікти в місті.

Поговорити з пресою і розповісти про плани своєї діяльності прийшли: Дмитро Кутовий ( Асоціація приватної медицини , координатор Групи медичного і соціального забезпечення ХГФ ), Ірина Юрасова (Рада Психологів , Група медіаторів ХГФ ) , Гліб Тимошенко (Всеукраїнська Рекламна Коаліція , Антикризовий інформаційний центр ХГФ ) , Федір Веніславський ( со- координатор Групи щодо законодавчого впровадження системи Громадських Рад ХГФ ), Марія Никитюк ( Громадська Варта Слобожанщини , координатор Групи матеріально- технічної допомоги НД України ХГФ ), Олександр Золотарьов ( Асоціація приватної медицини , координатор Групи медичного і соціального забезпечення ХГФ ) .

«У нас можуть бути абсолютно різні погляди на політику , суспільний устрій , освіта, охорона здоров'я , економіку та інші важливі питання повсякденного життя . Але всі ми готові до аргументованого , вільному і відкритому діалогу - один з одним і з владою. Країна потребує нашому досвіді , силах , навичках і бажанні разом будувати єдину Україну , засновану на істинному народовладді » - заявив Гліб Тимошенко.

«Ми не Майдан! Але багато учасників майдану підтримали громадську платформу як інструмент об'єднання конструктивних сил в суспільстві. Ми також запрошуємо до діалогу та учасників антиМайдан , а також всі суспільні сили , які будувати здорову та успішну країну - в наших спільних інтересах »» - заявив Федір Веніславський .

Крім представників « Харківського Громадянського Форуму » в залі , де проходила прес -конференція , були присутні і представники Харківського козацтва , а також « рядові » харків'яни , яким цікава активна громадська діяльність . У всіх була можливість висловити свою позицію , поставити питання , а також подискутувати з приводу окремих обговорюваних моментів.
 

comments powered by HyperComments