У Барвінковому провокатори намагаються зірвати сесію райради. Чути постріли

Середа, 28 травня 2014, 13:27
У Барвінковому провокатори намагаються прорватися в будівлю райради і зірвати сесію.
У Барвінковому провокатори намагаються зірвати сесію райради. Чути постріли

Про це повідомляють очевидці.

"Кілька груп було відмічено в районі села Веселе. Було кілька поодиноких пострілів. Сили МВС і Барвінківського гарнізону приведені в боєготовність. Ситуація під контролем", – говориться в повідомленні про очевидців.

Нагадаємо, що вночі в соціальних мережах пройшла інформація про прорив бойовиків в місто Барвінкове Харківської області. Джерелом стало повідомлення активіста Романа Доніка на його сторінці в Facebook.

Пізніше громадська організація «За мир і порядок» з посиланням на свого координатора в Барвінкове повідомила, що ввечері у військових з'явилася інформація про можливий напад на місця дислокації українських військ. Були виставлені додаткові пости, і ніч минула без пригод.

Також за інформацією громадських діячів, військові регулярно прочісують територію в пошуках спостерігачів у посадках та інших елементів «(на даний момент «гнізда» спостерігачів не виявлено); Нацгвардія несе кругову оборону по ночах; підходи до блок-постів у нічний час добре освітлюються.

Як повідомили в Міноборони, в даний момент небезпеки для Харківщини немає.

Місто Барвінкове знаходиться практично на кордоні Харківської області з Донецької, населення складає більше 12 тисяч жителів.

comments powered by HyperComments