Вакарчук кличе донецьких фанатів до Харкова

Ніна Жаровська  |  Середа, 11 червня 2014, 20:31
Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук провів у Харкові круглий стіл разом із місцевими суспільними діячами та журналістами. Під час зустрічі Вакарчук заявив, що концерт групи у Донецьку відміняється через пожежу на Арені "Дружба". Проте за цими ж квитками фанати можуть прийти на концерт у Харкові.
Вакарчук кличе донецьких фанатів до Харкова

Концерт гурту "Океан Ельзи" у Донецьку повинен був відбутись на Арені "Дружба" ще 23 та 24 травня. Проте тоді музикантам довелося перенести виступ – через "складну ситуацію на Донбасі" – на 25 та 26 червня.

Під час протистоянь у Донецьку льодова Арена "Дружба" постраждала від пожежі. Цього разу "Океанам" довелося концерт відмінити. Фанатам, які не хочуть повертати квитки та все ж бажають послухати рок-гурт, музиканти пропонують приїхати до Харкова – і за цими ж квитками прийти на концерт на стадіон "Металіст". Там виступ відбудеться у суботу, 14 червня.

"Всі, хто має квитки на концерт "Океану Ельзи" в Донецьку, можуть по цих квитках приїхати в Харків. Це наша позиція принципова, будь ласка. Слава Богу, стадіон великий, сподіваюсь, гостинний. І львівський, і дніпропетровський концерти показали, наскільки людям зараз дуже важливі ці виступи наші. Ми не спримаєм це як свято. Я знаю, що зараз багато є розмов на тему того, що, знаєте, от зараз стріляють і концерти – це не сумісні речі. Ми не сприймаємо ці концерти як свято. Хоча спочатку ми планували це як свято. Зараз ми сприймаємо їх як об'єднання. Ми вважаємо, що це важливо – в тривожний час об'єднувати людей позитивом", – заявив Святослав Вакарчук.

Окрім об'єднання музикою Вакарчук пропонує об'єднати схід і захід України через обмін студентів.

«Нехай два місяці харківська дитина поживе у Львові, а львівська – у Харкові. Але не на рівні ста чоловік, а масово. Нам зараз це буде дуже важливо. Це дасть дві речі: навчить толерантно ставитися до того, що є, виявляється, в твоїй країні люди, які думають не так, як ти. А друге – ти полюбиш те, що тобі здається, що ти не зможеш полюбити», – вважає музикант.

comments powered by HyperComments