У Харкові посилили охорону системи водозабезпечення

Ніна Жаровська  |  Середа, 18 червня 2014, 19:58
У зв'яку з ситуацією в Донецькій та Луганській областях на Харківщині посилено охорону об'єктів, які забезпечують водою область. Так, Печенізьке водосховище охороняють три блок-пости.
У Харкові посилили охорону системи водозабезпечення

Директора "Харківводоканалу" попередили про можливі провокації щодо забезпечення міста водою. Відповідну інформацію надали співробітники СБУ, повідомив перший заступник міського голови Андрій Парамонов. Чи були конкретні загрози та повідомлення про якісь теракти, чиновник не може розказати. Проте, за його словами, охорону водосховищ та крупних водомагістралей посилено.

"На сьогоднішній день усі необхідні заходи нами прийняті в плані забезпечення надійності експлуатації важливих об'єктів для системи водопостачання міста Харкова. На Печенізькій греблі три поста розміщено воєнізованих. На головних об'єктах систем водопостачання посилили охорону у зв'язку з можливими провокаціями", - розповів Парамонов "Справжній Варті".

Контроль якості питної води додатково проводять у лабораторіях. Також посилено охорону об'єктів теплозабезпечення. 

На території Донецької області у понеділок, 16 червня, уламками міни було пошкоджено три електропідстанції. Вони забезпечували роботу насосної станції 2-го Донецького водоканалу. Без води залишились чотири міста - це Краматорськ, Дружковка, Костянтинівка та Дзержинськ. 

comments powered by HyperComments