В Харкові відкрився дитячий освітній центр «Книга»

Юлія Гуш  |  Неділя, 22 червня 2014, 23:41
21 червня в Харківському літературному музеї відбулося відкриття дитячого освітнього центру «Книга»
В Харкові відкрився дитячий освітній центр «Книга»

До уваги дітлахів – майстер-класи із виготовлення орігамі від Любові Зеленської, вистава театру тіней «Home inside», контактне жонглювання від Данила Шестопалова, паперові казки від Тетяни Новікової та студії «StudyRoom», а також різноманітні рухливі ігри та забавки, які були дуже популярними за часів дитинства їх батьків – скакалки, гумки, класики та мильні бульбашки.

Особливої уваги вартий квест «Книжкова прогулянка» по експозиції «Гарячий тур довкола світу: видатні твори дитячої літератури». Взявши в ньому участь, діти мали змогу здійснити символічну подорож навколо світу в країни Європи, Азії, Австралії, Африки, Америки та дізнатися більше про видатних дитячих письменників тих країн. Більше того – юні мандрівники змогли завітати і до вигаданих світів – Країни Див, Нарнії, Небутляндії чи Муммідолу.

«Мета цього заходу – охопити якомога більше дітей, які не знають, чим зайнятися на канікулах, – розповіла Ірина Григоренко, співробітниця Харківського літературного музею, – в нас цікаво і пізнавально. В нас діти мають змогу довідатися про історію нашого міста, країни. Вони можуть пограти в традиційні ігри, які їх чомусь навчать. Все найцікавіше, що взагалі дитині потрібно для її виховання, освіти та патріотизму, вона знайде в стінах нашого музею».

 

 

comments powered by HyperComments