В Харкові відбудеться творчий вечір Ади Роговцевої

Юлія Гуш  |  Четвер, 3 липня 2014, 17:44
9 липня в театрі імені Т.Г. Шевченка пройде творчий вечір заслуженої української акторки Ади Роговцевої. Початок заходу – о 19.00.
В Харкові відбудеться творчий вечір Ади Роговцевої

На творчому вечорі Ада Роговцева розповість про своє життя, творчість, про зіграні ролі та прочитані книги, про свої колег та рідних, в тому числі про визначного актора Богдана Ступку, з яким вона товаришувала близько 46 років. На заході можна буде побачити фрагменти фільмів з участю акторки, раритетні світлини з її сімейного альбому, почути унікальні історії про її життя та життя її акторського покоління. Ада Роговцева з великою вдячністю згадує про майстрів старої акторської школи і тепло ставиться до своїх молодих колег.

Геніальна акторка повідає про свої погляди на останні події в Україні, війну та майбутнє нашої держави. Під час творчого вечора глядачі мають змогу не тільки почути, а й поспілкуватися з Адою Роговцевою. Варто нагадати, що під час зимових масових протестів пані Роговцева неодноразово виказувала свою підтримку протестувальникам, в тому числі зі сцени київського Майдану. А на початку березня вона звернулася до Володимира Путіна з проханням не допустити війни в Україні. Нажаль, заклик акторки не був почутим.

Довідка: Ада Миколаївна Роговцева (16 липня 1937, Глухів, Сумська область) – відома українська акторка театру та кіно, Герой України, Народна артистка Української РСР, Народна артистка СРСР (1978). Герой України (2007). Свою акторську кар’єру Ада Роговцева розпочала ще в середині 50-х і залишається «в строю» до сьогоднішнього дня. На її рахунку біля 90 фільмів та чимала кількість геніальних партнерських робіт.  

comments powered by HyperComments