У харківського "свободівця" згорів автомобіль. Підпал?

Ніна Жаровська  |  Субота, 2 серпня 2014, 02:44
В ніч на 1 серпня у Харкові в районі Залютіно відбулась пожежа. Вщент згоріла автівка голови Харківської міської організації ВО «Свобода» Олега Дебелого.
У харківського "свободівця" згорів автомобіль. Підпал?

Близбко третьої години ночі 1 серпня до міліції надійшло повідомлення про пожеже по вулиці Котлова в Харкові. Там зайнявся автомобіль марки Cherry. Врятувати машину пожежникам не вдалось. А міліція поки ще встановлює причини пожежі.

Власником авто виявився голова Харківської міської організації ВО «Свобода», радник міністра АПК Олег Дебелий. Він вважає, що авто підпалили навмисне.

"Я впевнений, що підпал моєї автівки пов’язаний з нашими останніми діями. Припускаю, що причиною є принципова позиція міністерства АПК і моя, як радника міністра Швайки, яку ми зайняли з приводу державного підприємства академії аграрних наук України «Червоний жовтень». Через нашу принциповість колишній заступник Харківської облдержадміністрації Віктор Звєрєв втратить контроль над підприємством та дохід кілька десятків мільйонів гривень, а підприємство буде повернене до реальної державної властності.

З іншого боку, мотивом злочину могла стати й помста. Адже біля місяця тому за моєї ініціативи було звільнено керівника одного з лісових господарств у Харківській області", - заявив Дебелий.

Попри те, що автівка не підлягає ремонту, її хазяїн збитків не відчує.

"Моя автівка була застрахована, ще коли відбувалися масові підпали транспортних засобів "свободівців" під час революції гідності", - сказав він.

Минулого року вночі згоріла автівка іншого "свободівця" - Ігоря Швайки, який сьогодні є міністром АПК, а також нинішнього замгубернатора Харківської області Івана Варченка. За невизначених обставин згоріли автомобілі ще декількох активістів харківського Євромайдану.

comments powered by HyperComments