В Харкові в рамках недільного віча відбувся мітинг-концерт

Юлія Гуш  |  Понеділок, 11 серпня 2014, 12:33
10 серпня в Харкові на площі Свободи пройшло чергове недільне віче. В його рамках відбувся мітинг-концерт та ярмарок громадських ініціатив.
В Харкові в рамках недільного віча відбувся мітинг-концерт

На концерті виступили такі виконавці, як Борис Севастьянов, Люцина Хворост, Жека Кошмар та Ку-Ку, гурти  Banderas Blues Band та Urbanistan. В перервах між виступами музикантів діяв «вільний мікрофон». Виступальники обговорили ряд важливих суспільних питань, які також стосуються громадського життя міста. Зокрема, була порушена проблема кредитного рабства та обговорено перспективи та принципи встановлення народовладдя в Україні. Також було наголошено на необхідності відставки харківського голови Геннадія Кернеса та розпуску міськради, які вже давно підтримують сепаратистський рух в Харкові.  

На ярмарку громадських ініціатив політичні та громадські організації продовжували ознайомлювати харків’ян зі своєю діяльністю. Громадські активісти збирали кошти на допомогу армії, госпіталю та вимушеним переселенцям. Майданівці писали побажання українським солдатам та разом з дітьми прикрашали асфальт малюнками в підтримку України. Також рамках ярмарку громадських ініціатив відбувся збір підписів з метою створення ініціативної групи за відставку міського голови Геннадія Кернеса. Паралельно продовжували збирати підписи за заборону сепаратистських мітингів та за введення в навчально-виховний процес інформації про депортацію кримськотатарського народу.

comments powered by HyperComments