Російська «гуманітарка» до Харківщини не потрапить

Середа, 13 серпня 2014, 15:15
Як повідомив губернатор області Ігор Балута на своїй сторінці у соцмережі: «Через границу Харьковской области гуманитарный груз из РФ идти не будет». Раніше про це також повідомляв міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Російська «гуманітарка» до Харківщини не потрапить

Наразі точної інформації про рух автівок та маршрут їхнього пересування немає. Раніше було відомо, що російські вантажіки перетинатимуть кордон на Харківщині через пропускний пункт Плетнівка.

Як стало відомо, почала ширитись інформація про те, що російська гуманітарна допомога може містити в собі радіомаяки для прицілів установками «Град». Українська сторона наполягала на перевантаженні допомоги на кордоні у вантажівки Червоного хреста, але міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що перевантажувати гуманітарку в інші вантажівки не будуть і колона послідує до місця призначення, ба більше, на російські авто прилаштують українські номерні знаки. Достеменної інформації про те, що везуть з Росії так і не надійшло.

Побудують факти з вуст осіб, наближених до ЛНР про провокації, які готують ополченці: обстріл вантажівок російськими спецпризначенцями, задля звинувачення у подальшому нацгвардії.

           

comments powered by HyperComments