Під час свят харків'ян охоронятимуть близько трьох тисяч міліціонерів

Четвер, 21 серпня 2014, 17:36
Начальник ДУМВС в Харківській області звернувся до жителів регіону.
Під час свят харків'ян охоронятимуть близько трьох тисяч  міліціонерів

«Наближається дуже знакова для кожного подія - Українське свято - День Незалежності нашої держави», - відзначив Дмитрієв.

«Враховуючи ту ситуацію, яка склалася сьогодні в нашій країні, обласною і міською владою було ухвалено цілком логічне рішення - відзначати святковий день без особливих урочистостей. Відбудуться тільки офіційні масові заходи, проведення яких погоджене з силовими структурами, Харківською облдержадміністрацією та міськрадою».

На свята в Харкові запланували 56 заходів, які відвідають близько 30 тисяч  громадян.

Для охорони правопорядку  залучать близько трьох тисяч міліціонерів, службовців Нацгвардії і курсантів військових закладів.

Також Дмитрієв повідомив, що не виключені провокації в регіоні й у зв'язку з цим міліція звернулася до різних політичних партій з проханням не проводити акції та мітинги в дні свят.

«Закликаємо усіх жителів і гостей Харкова дотримуватися законів, не брати участі в сумнівних заходах і не порушувати громадського порядку. Нагадаю, що за такі дії чинним законодавством України передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність. Міліція, у свою чергу, готова зробити все можливе для того, щоб свята пройшли мирно і без правопорушень. Ми реагуватимемо на будь-які спроби порушення спокою в місті і області оперативно, ефективно, рішуче і жорстко, діючи виключно у рамках чинного законодавства", - повідомив Анатолій Дмитрієв.

comments powered by HyperComments