В Лозовій місцеві активісти відзначили День Незалежності велопробігом та покладанням квітів доХреста-пам’яті «Героям України»

Максим Інкін  |  Вівторок, 26 серпня 2014, 08:01
Для лозівських активістів патріотичних організацій вже стало традицією відзначення Дня Незалежності держави покладанням квітів до Хреста-пам’яті «Героям України».
В Лозовій місцеві активісти відзначили День Незалежності велопробігом та покладанням квітів доХреста-пам’яті «Героям України»

Цього року захід доповнився чисельною групою учасників велопробігу з національною символікою.

Хрест був встановлений на знак пошани до воїнів УНР, які прийняли бій з більшовиками на цій території. Але організатори встановлення пам’ятного знаку весь час наголошували, що цей знак – усім людям, які віддали життя за український народ і незалежність української держави.

Учасники громадської акції пом’янули хвилиною мовчання нових ГЕРОЇВ – воїнів Олександра Лавренка та Олександра Бричука, які загинули в зоні АТО при виконанні бойових завдань.

Нажаль не всі бажаючі змогли відвідати цей захід. Багато людей, які брали безпосередню участь у встановленні Хреста або догляді за ним, наразі захищають Батьківщину на сході нашої країни. Від них був покладений окремий букет квітів.
 

comments powered by HyperComments