У Харківській області військові лікарі надали допомогу більше 2000 людей, які постраждали в зоні АТО

Субота, 13 вересня 2014, 20:13
Потерпілим визначили індивідуальний курс реабілітації. У Харківській області в стаціонарних умовах фахівці Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (ВМКЦ НнР) надали медичну допомогу більше 2000 особам, які постраждали в зоні проведення антитерористичної операції. Про це УНН повідомили в Регіональному медіа-центрі МО України. Так, серед тих, хто прибув з району ведення бойових дій на Донбасі, більше 1800 військовослужбовців Збройних Сил, близько 180 співробітників МВС, приблизно по 20 прикордонників і бійців СБУ, а також 13 цивільних осіб.
У Харківській області військові лікарі надали допомогу більше 2000 людей, які постраждали в зоні АТО

 

За словами командира військово-медичної установи, усім потерпілим зроблена висококваліфікована лікарська допомога і визначено індивідуальний курс реабілітації.

"Усе необхідне для роботи з пацієнтами надходить  як централізовано з Києва, так і від харківських благодійників. Також значну допомогу в догляді за пораненими нам надають волонтерські групи з числа студентів Харківського національного медичного університету і інших цивільних ВИШів. Відзначу, що наш дружний військовий колектив постійно готовий до роботи з потерпілими в зоні АТО ", - пояснив заступник начальника ВМКЦ НнР полковник медичної служби Микола Карпенко.

comments powered by HyperComments