Під Харковом проходять бойові навчання

Четвер, 18 вересня 2014, 19:21
Недалеко від Чугуєва Харківської області проходять бойові навчання 92-ої окремої механізованої бригади. У навчаннях бере участь важка бойова техніка, танки, БТР. Також на полігоні присутні бійці, які прийшли з третьої хвилі мобілізації. Тут вони проходять курс молодого бійця, після чого вирушать до зони АТО.
Під Харковом проходять бойові навчання

 

« Ми з вами знаходимося на даний момент на території 92-ої окремої механізованої бригади в базовому таборі. На даний момент з ними проводиться заняття з бойової підготовки. А точніше: вогнева, тактична, медична підготовка, інженерна підготовка, тактичні дії солдата на полі бою», - розповів заступник командира роботи з особовим складом 92 окремої механізованої бригади підполковник Олександр Васильківський.

Варто відзначити, що техніка, яка бере участь у навчаннях, тестується після консервації і теж буде відправлена до зони проведення антитерористичної операції. Проте, за словами бійців, цієї техніки мало і вона вимагає ремонту.

«Дійсно, техніка, яка знаходиться у збройних силах, вимагає серйозної модернізації. Танки Т-64, які знаходилися на консервації в Україні, зараз проходять розконсервацію і, відповідно, постачання йде як до Збройних сил, так і до Національної гвардії,» - говорить заступник голови ХОДА, керівник апарату Василь Хома.

Також повідомляється, що було дано дозвіл на формування ще одного окремого Харківського батальйону територіальної оборони, до цього батальйону набиратимуть добровольців.

comments powered by HyperComments