До професійно-технічних навчальних закладів Харківського регіону зараховано майже 7 тисяч учнів

Четвер, 18 вересня 2014, 20:26
До професійно-технічних навчальних закладів Харківського регіону продовжується набір учнів на навчання у 2014/2015 навчальному році. Про це повідомив перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін.
До професійно-технічних навчальних закладів Харківського регіону зараховано майже 7 тисяч учнів

 

Обсяги державного замовлення на підготовку робітничих кадрів у 2014 році в навчальних закладах Харківської області становлять 7714 осіб. На сьогодні зараховано до професійно-технічних навчальних закладів 6878 осіб, в тому числі 163 особи з Донецької та Луганської областей.

«На сьогодні виконали державне замовлення на підготовку робітничих кадрів 18 професійно-технічних навчальних закладів. Найбільшим попитом серед учнів користуються професії: тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту рухомого складу, помічник машиніста електропоїзда, слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів, кухар, офіціант, бармен, електрозварник ручного зварювання»,- повідомив Ігор Райнін.

Вступ до професійно-технічних навчальних закладів триватиме до 1 жовтня 2014 року.

comments powered by HyperComments