Усі 34 Центри надання адміністративних послуг області готові до роботи з новим спектром послуг

П'ятниця, 19 вересня 2014, 19:30
Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», через відповідні центри буде додатково надаватися 51 адміністративна послуга, яка підпадає під компетенції 7 органів державної влади. Їх введення планувалося здійснити у три етапи: з 1 вересня, 1 жовтня, 1 січня. Усі 34 Центри надання адміністративних послуг області (ЦНАП), у цілому, готові до роботи з 1 жовтня 2014 року з новим спектром послуг.
Усі 34 Центри надання адміністративних послуг області готові до роботи з новим спектром послуг

 

Про це сьогодні доповіла в ході обласної селекторної наради директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Юлія Світлична. Вона дала попередню оцінку роботи районних державних адміністрацій стосовно відпрацювання даного напрямку.

«Хочу позитивно відзначити Балаклійський, Куп’янський і Лозівський райони, а також м. Лозова, які забезпечили своєчасне введення додаткових посад і прийом на роботу адміністраторів центру. Серед лідерів також є Борівський район. У Зміївському, Кегічівському, Сахновщинському і Харківському районах кількість адміністраторів центрів поки що не відповідає очікуваному навантаженню. У роботі окремих центрів виявлені порушення: відсутність інформаційних стендів, недоукомплектованість штатними одиницями, слабке матеріально- технічне забезпечення", - повідомила Юлія Світлична.

Актуальним питанням, за її словами, також залишається остаточне затвердження розпорядження про список послуг, які надаються через центр та відпрацювання взаємодії між суб’єктами надання адміністративних послуг.

За підсумками наради перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін нагадав головам районних державних адміністрацій та міським головам про персональну відповідальність за результати впровадження державної політики в сфері надання адміністративних послуг.

Він також дав доручення директору Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Юлії Світличній, заступнику начальника Головного управління Державної міграційної служби України в Харківській області Олені Чирик, начальнику відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного управління юстиції у Харківській області Галині Литвинець упродовж 2- 4 жовтня 2014 року провести вибіркову перевірку роботи ЦНАП у районах області.

comments powered by HyperComments