У Харкові на Марші миру затримані 23 людини

Субота, 27 вересня 2014, 15:29
Затримані доставлені до територіального відділення міліції, на них складені адмінпротоколи.
У Харкові на Марші миру затримані 23 людини

 

У Харкові за порушення рішення суду про заборону ходи і мітингу комуністів у центрі міста затримано 23 людини, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

"Незважаючи на неодноразові попередження співробітників міліції про неприпустимість порушень чинного законодавства, зазначені особи вели себе зухвало і провокували інших громадян на радикальні дії", - йдеться в повідомленні.

В інформації зазначається, що затримання проводилися на законних підставах.

Порушники були доставлені до територіального відділення міліції, де з ними будуть проведені профілактичні бесіди та складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Крім того, в МВС повідомили, що до патрулювання вулиць у Харкові тепер будуть залучатися броньовані автомобілі. "Для посилення заходів з охорони громадського порядку, керівництвом ГУ МВС України в Харківській області було ухвалено рішення задіяти в патрулюванні вулиць міста броньовані автомобілі, які належать автопарку міліції. Такими машинами оснащені спецпідрозділи органів внутрішніх справ Харківщини. Бронетехніку правоохоронці використовують під час несення служби на блокпостах, а з сьогоднішнього дня вона буде залучатися до патрулювання території міста", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у Харкові міліція не дала провести Марш миру і затримала активістів. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що затримані два десятка осіб, які порушили заборону на проведення мітингу. У числі затриманих і харківська комуністка, екс-нардеп Алла Александровська.

 

comments powered by HyperComments