До Харківської області планується залучити фінансову підтримку від ПРООН

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 16:12
Між Харківською обласною державною адміністрацією та спільним Проектом ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» було досягнуто попередніх домовленостей щодо надання підтримки Харківській області з питань розбудови соціальних об’єктів та сприяння сталому соціально-економічному розвитку регіону.
До Харківської області планується залучити фінансову підтримку від ПРООН

 

Як повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, наразі планується реалізація проектів за декількома напрямками. Зокрема, передбачається оснащення будівель, де розміщені вимушені переселенці із зони АТО, з метою створення прийнятних умов для їх перебування в осінньо-зимовий період.

Також планується надання фінансової підтримки жителям сільської місцевості на розв’язання найбільш актуальних проблем, визначених місцевими громадами. Це надасть можливість відремонтувати системи вуличного освітлення, опалення, замінити вікна та відремонтувати будівлі шкіл, дитячих садків та закладів охорони здоров’я області. Впровадження даних проектів планується розпочати вже з 2015 року.

comments powered by HyperComments