Ігор Балута зустрівся з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергієм Бочковським

Понеділок, 13 жовтня 2014, 16:38
Сьогодні, 13 жовтня, голова Харківської облдержадміністраціїї Ігор Балута зустрівся з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСЧС) Сергієм Бочковським. У зустрічі також взяв участь перший заступник начальника Головного територіального управління ДСЧС України в Харківській області Олександр Волобуєв. Інформує сайт ХОДА.
Ігор Балута зустрівся з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергієм Бочковським

 

Ігор Балута та Сергій Бочковський обговорили перші поставки в Харківську область гуманітарних вантажів з Німеччини, а також організаційні питання, пов'язані з будівництвом модульного містечка для переселенців із зони АТО.

«Сьогоднішня зустріч була присвячена тим першим автомобілям, які прийшли з гуманітарним вантажем з Німеччини, а також будівництву в області першого модульного містечка для переселенців на 400 місць. Завтра до Харкова приїде Міністр економічного співробітництва та розвитку Німеччини Герд Мюллер, який огляне  хід робіт на будівельному майданчику», - сказав Ігор Балута.

Губернатор також зазначив, що за дорученням віце-прем'єра-міністра України Володимира Гройсмана, в Харківській області будуть виділені нові майданчики під будівництво модульних містечок для вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей.

comments powered by HyperComments