Міністр юстиції відвідає Харків, щоб взяти участь в обговоренні стану судової експертизи в Україні

Вівторок, 14 жовтня 2014, 10:22
15 жовтня в Національній академії правових наук України (вул. Пушкінська, 70) відбудеться науково-практичний семінар за темою «Реформування законодавства в сфері судово-експертної діяльності». Початок заходу – об 11.00. Інформує сайт ХОДА.
Міністр юстиції відвідає Харків, щоб взяти участь в обговоренні стану судової експертизи в Україні

 

У ході семінару планується проаналізувати сучасний стан судової експертизи в Україні, обговорити актуальні проблеми з удосконалення методичного забезпечення судово-експертної діяльності, правових та організаційних основ судово-експертної діяльності, а також здійснити обмін досвідом між ученими та практиками.

У роботі семінару заплановано участь Міністра юстиції України Павла Петренка, президента Національної академії правових наук України, академіка Василя Тація, директора Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. М.С. Бокаріуса Андрія Лозового та інших експертів, професорів, представників громадських організацій.

О 13:00 для ЗМІ заплановано брифінг Міністра юстиції України, а також зустріч спікерів з журналістами та зацікавленими представниками громадськості.

comments powered by HyperComments