Сашко Положинський розповів, чому важливо брати участь у виборах

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 17 жовтня 2014, 23:33
16 жовтня в креативному просторі «Spalah» пройшла зустріч з лідера гурту «Тартак» Сашка Полонинського з харківською молоддю.
Сашко Положинський розповів, чому важливо брати участь у виборах

Захід відбувся в рамках  проекту «Роби вибори»,  мета якого полягає в тому, щоб спонукати молодь брати участь у виборчому процесі. Сашко Положинський поділився власною точкою зору стосовно подій в Україні, розповів про українську молодь, своє минуле, важливість вибору та громадську відповідальність. Перш за все його розповіді були присвячені майбутнім виборам та важливості самого процесу голосування як прояву громадянської позиції.

Він розповів, що в Україні молодь не бере активну участь у виборах. Натомість це роблять люди пенсійного віку. За словами Положинського, таку активність спонукає, по-перше, агітація, яка знаходить відгук у відповідної аудиторії, і по-друге – продуктові набори та різного роду подачки, якими кандидати підкуповують своїх потенційних виборців. Він впевнений, що така тенденція не є правильною, особливо якщо мова йде про таку молоду державу, як Україна. Положинський навів приклад країн, де на виборах активну участь бере населення, яке працює та сплачує податки. Натомість пенсіонери залишаються пасивними в цьому плані.

Сашко Положинський наголосив, що молодь повинна брати активну участь у виборах. Адже вона енергійна, працьовита, легка на підйом і завдяки здобуткам технічного прогресу здатна за короткий проміжок часу обробити великий об’єм інформації. «Якщо хочеш щось змінити – дій», – наголосив музикант. Для цього потрібно з чогось почати. Наприклад, піти і проголосувати.

comments powered by HyperComments