Харківські медичні установи отримали нове устаткування

Вівторок, 28 жовтня 2014, 18:17
МБФ на честь Покрови Пресвятої Богородиці передав низці медичних установ у Харкові різноманітне устаткування, серед якого: електрокардіографи, ультразвукові діагностичні системи, парові стерилізаториі, і таке інше.
Харківські медичні установи отримали нове устаткування

 

Нову медичну апаратуру отримали: Харківські міські поліклініки № 8, № 17, № 26, дитячі поліклініки №4, №14, міський вендиспансер №1, а також міський пологовий будинок №1.

Персонал вищезгаданих медичних установ подякував співробітників Фонду за надану допомогу.

Благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці надає посильну матеріальну підтримку українським лікарням, госпіталям, пологовим будинкам та іншим медичним установам. Найближчим часом Фонд планує оснастити новітнім медичним устаткуванням і військові госпіталі різних регіонів.

"Наш Фонд враховує сьогоднішні потреби всіх, хто потребує і намагається грамотно перерозподіляти допомогу в найбільш проблемні місця", - відзначає представник БФ в Харкові Вадим Мохов.

Довідка:

Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці - це добровільна міжнародна благодійна організація. Фонд надає благодійну підтримку, спрямовану на виховання майбутнього покоління українців, зміцнення сім'ї та підвищення її ролі в суспільстві. Ми підтримуємо духовно-просвітницьку діяльність; сприяємо розвитку освіти, охорони здоров'я, культури, мистецтва і спорту; прагнемо зберегти культурну і історичну спадщину країни.

comments powered by HyperComments