Колишній кандидат в депутати Борис Севастьянов розповів про свою участь на виборах

Юлія Гуш  |  Вівторок, 28 жовтня 2014, 23:32
28 жовтня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулася прес-конференція за участі колишнього кандидата в депутати по Харківському округу 173 Бориса Севастьянова.
Колишній кандидат в депутати Борис Севастьянов розповів про свою участь на виборах

Організатор заходу – ГО «Майдан Моніторинг». В прес-конференції також взяв участь Василь Рябко, довірена особа Севастянова. Вони розповіли про свою передвиборчу кампанію та обсудили ту політичну ситуацію в Харкові, яка склалася в місті в зв‘язку з виборами.

«Результати виборів були, в принципі, прогнозовані, – розповів Борис Севастьянов, – але з іншої сторони, ми набралися досвіду і зрозуміли з ким і яким чином можна домовитися, а з ким – ні. Але той факт, що Денисенко набрав майже 50 % на окрузі, можливо, свідчить про те, що існує певна домовленість між Порошенком і Кернесом. Округи абсолютно спокійно віддаються людям, які так чи інакше пов‘язані з Кернесом. В зв‘язку з цим ми прекрасно розуміємо, що все тільки починається. А так Харків залишається парафією нашого не дуже любого мера».

Зокрема, на прес-конференції мова зайшла про нереалізовану ініціативу щодо висунення єдиного демократичного кандидата. Музиканти розповіли, що наразі політики явно не готові підтримати цю ідею та відмовитися від особистих амбіцій. Крім того, за багатьма з них стоять їх партії, керівництво яких не дасть їм відкликати свою кандидатуру на користь єдиного кандидата.

Однією з причин, чому Севастьянов балотувався в депутати, було те був запит суспільства на нові обличчя у владі, який потрібно задовольнити. Він також заначив, що планує продовжити свою діяльність в сфері політики. Але коли і яким чином – буде відомо пізніше.


 

comments powered by HyperComments