Харків знову без води. Комунальна катастрофа міста-мільйонника

Четвер, 6 листопада 2014, 17:22
Сьогодні в Харкові АК "Харківобленерго" відключила енергопостачання насосних станцій, що забезпечують подання води в сім районів і три селища Харкова. В результаті життя міста-мільйонника виявилося паралізованим. Повідомляє Vlasti.net.
Харків знову без води. Комунальна катастрофа міста-мільйонника

Що ж стало причиною і хто винен в комунальній катастрофі?

"Причина не в різниці тарифів, як нас сьогодні намагаються переконати, і не в тому, що населення не платить, - заявив депутат Харківської міськради Андрій Лесик. - Можу сказати, що харків'яни сплатили поставлені послуги більш ніж на 90%. Що стосується різниці в тарифах, то вона буде покрита за рахунок виділеної Кабміном субвенції. Тут не обійшлося без корупційної складової. КП "Жилкомсервіс" повинен "Харківводоканалу" 189 млн.грн. Звідки виникла така заборгованість, якщо люди справно оплачують комунальні послуги, нам і це треба дізнатися».

Це вже друге відключення за останній тиждень. 30 жовтня АК "Харківобленерго" тимчасово припинила подання електроенергії на 11 насосів КП "Харківводоканал". В результаті без води впродовж дня залишалися 7 районів міста: Московський, Фрунзенський, Київський, Орджонікідзевський, Комінтернівський, Ленінський і Жовтневий. Відключення сталося через наявніть боргів перед енергопостачальником.

Ця тема стала предметом обговорення в програмі «Об'єктив позиція» ТК «Симон».

comments powered by HyperComments