Харківські оперативники затримали чоловіка, який ошукав підприємство на чималі гроші

Неділя, 23 листопада 2014, 16:10
Працівники Жовтневого райвідділу міліції викрили 43-річного мешканця Запоріжжя, який домовився з харківським підприємством про перевезення вантажу, однак зник разом із товаром. Повідомляє сайт «Магнолія -ТВ».
Харківські оперативники затримали чоловіка, який ошукав підприємство на чималі гроші

Днями до чергової частини райвідділу за допомогою звернувся директор підприємства. Правоохоронцям він розповів, що невідомий чоловік під приводом надання послуг з перевезень товару завантажив 47 ящиків з поліетиленовими пакетами у кількості більше 230 тисяч штук, а потім залишив складське приміщення разом з майном.

– Працівниками міліції було негайно розпочато комплекс оперативно-розшукових заходів, в результаті яких оперативники встановили особу зловмисника та затримали його, – розповів заступник начальника Жовтневого РВ підполковник міліції Олексій Завгородній. – Ним виявися 43-річний житель Запоріжжя. Своєї провини він не заперечував та розкаявся у скоєному. Згідно висновку експерта, чоловік завдав матеріальних збитків підприємству на суму більше 63 000 гривень.

Правоохоронцям чоловік розповів, що в Інтернеті він знайшов оголошення про перевозку вантажу, зателефонував до підприємства та запропонував свої послуги. Того дня він приїхав до підприємства на своєму автомобілі, перед цим змінивши номерні знаки. В складському приміщенні завантажив ящики з поліетиленовими пакетами, отримав гроші за послуги в сумі 650 гривень, та, поки менеджер оформляв документи на вантаж, швидко зник з території підприємства разом з їхнім майном. Поліетиленові пакети чоловік хотів перепродати, але, поки шукав клієнтів, його затримали правоохоронці.

Речові докази - поліетиленові пакети - вилучено та повернуто власнику.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, максимальна санкція за вчинений злочин передбачає позбавлення волі на строк до 3 років. Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Слідчі дії тривають.

comments powered by HyperComments