ЗАМІСТЬ БАХІЛ АВТОМАТ У ХАРКОВІ ПРОДАВАВ СУМІШІ ДЛЯ ПАЛІННЯ (ФОТО)

П'ятниця, 28 листопада 2014, 13:32
Автомат вилучено. Під час проведення у жовтні серії обшуків за місцями збуту сумішей для паління, працівники УБНОНу та слідчого управління у напівпідвальному приміщенні на вулиці Муранова виявили автомат для видачі бахіл, який зазвичай використовується в медичних закладах, - розповів заступник начальника Управління БНОН ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Парфьонов. Інформує сайт «Слобідський край».
ЗАМІСТЬ БАХІЛ АВТОМАТ У ХАРКОВІ ПРОДАВАВ СУМІШІ ДЛЯ ПАЛІННЯ (ФОТО)

Встановлено, що при поміщенні до автомату 100-гривневої купюри покупець отримував замість бахіл полімерний пакет з сумішами для паління. Як встановила подальша перевірка, в ньому знаходилось 400 таких пакетиків із забороненою речовиною.

Пристрій вилучений, речові докази направлені на дослідження. Наразі вживаються усі заходи, спрямовані на встановлення та викриття осіб, які причетні до цього виду діяльності.

З початку року співробітниками УБНОН було зареєстровано 44 факти продажу спайсів, припинено діяльність 22 суб’єктів господарювання, які їх розповсюджували. За цей період вилучено більше півкілограма заборонених речовин.

comments powered by HyperComments