У місті пікетували податкову

Понеділок, 15 грудня 2014, 19:37
Харківські бізнесмени разом з громадськими активістами провели пікет у будівлі Головного управління Міндоходів на Харківщині (вул. Пушкінська, 46). В акції взяли учать близько тридцяти осіб, люди тримали в руках плакати «Амністію для бізнесу», «Стоп диверсії проти економіки», «Ні корупції в Україні».
У місті пікетували податкову

Основна вимога пікетувальників – розслідування діяльності першого заступника начальника облуправління Міндоходів Ольги Бирсан, оскільки вона «організувала систему поборів та хабарів в обласній податковій», - розповів Ігор Рассоха, координатор харківського Євромайдану.

В.о. начальника облуправління в Харківській області Валентин Фесюнін вийшов до пікетувальників і запросив представників ініціативної групи на переговори. Після зустрічі керівник податкової підкреслив, що протестувальники не змогли надати фактів, які б свідчили про незаконні дії Бирсан.

У той же час було ухвалено рішення створити Громадську раду, яка буде контролювати діяльність фіскальної служби. «Громадськість сама обере, хто увійде до її складу. Була створена робоча група. Затим будуть обрані координатори, з якими ми будемо співпрацювати», - розповів Фесюнін. Він також відзначив, що при  Головному управлінні Міндоходів вже створювався подібний орган, але його робота виявилася неефективною.

Пікетувальники в свою чергу намірені зібрати матеріали відносно діяльності Бирсан, щоб домогтися її звільнення згідно із законом про люстрацію.

comments powered by HyperComments