На майдані у Харкові розпочала працювати новорічна красуня

Неділя, 21 грудня 2014, 17:55
Зовні ялинка залишалася такою, якою була минулоріч, але для неї переписали програму ілюмінації, а це дозволило забезпечити нове кольорове оформлення. Заввишки вона тридцять дев’ять метрів. Повідомляє сайт «Стройобзор».
На майдані у Харкові розпочала працювати новорічна красуня

Майже не змінився і новорічний інтер’єр площі Свободи. Тут також знаходяться п’ятиметрові різнокольорові ялинки, снігові та мальовничі картини на зимову тематику, каруселі. Вже від початку тижня в новорічному містечку відпочивають та розважаються городяни і гості міста, дітлахи гойдаються на каруселях та грають з аніматорами.

Учора відбулося відкриття новорічного ярмарку, де продаються новорічні сувеніри, а також працюють торговельні будиночки.

Біля будиночка Діда Мороза, який відкриється двадцять сьомого грудня, встановлена спеціальна поштова скринька: туди малеча може кинути листа з побажаннями і проханнями до Діда Мороза.

Стосовно святкування Нового року на майдані Свободи в ніч з тридцять першого грудня на перше січня, влада Харківщини обговорює цей момент із міліціантами, наскільки можливе безпечне проведення такого масового заходу із врахуванням ситуації в Україні.

 

comments powered by HyperComments