На вічі говорили про відключення світла та вітали бійців батальйону «Харків-1» з професійним святом (фото)

Юлія Гуш  |  Неділя, 21 грудня 2014, 19:18
21 грудня на головній площі Харкова відбулося традиційне недільне віче. На ньому була обговорена низка актуальних для міста питань.
На вічі говорили про відключення світла та вітали бійців батальйону «Харків-1» з професійним святом (фото)

Наприклад, була згадана така проблема, як віялові відключення світла, від яких час від часу потерпають мешканці міста. Координатори харківського Євромайдану впевнені, що жодних економічних чи будь-яких інших обґрунтувань щодо відключення світла не існує. Наприклад, Ігор Рассоха заявив, що відключення світла в Харкові є не необхідністю, а провокацією. Також був згаданий такий прикрий факт: деякі російські банки вільно працюють в місті. При тому, що в окремих країнах вони були закриті через впроваджені санкції.

На віче завітали бійці батальйону «Харків-1». Їх активісти поздоровили з Днем української міліції, який відзначався напередодні. Бійців привітали квітами та подарунками.

«Вчора був День української міліції, – розповів Володимир Чистилін, – ми сьогодні запросили нашу патріотичну міліцію – батальйон «Харків-1» для того, щоб вшанувати їх на нашому Майдані. Ми подарували багато квітів, подарунків, дитячих малюнків. Тут була така тепла атмосфера. Бо цей батальйон завжди захищає нас. Він вночі знаходиться на блокпосту, тут, біля намету. Власне, саме ці люди з батальйону «Харків-1» будуть захищати Харків і харків‘ян в разі вторгнення. Вони стануть першим нашим оплотом».

Наприкінці віча харківські активісти записали відеозвернення мешканців міста до українських військових. Кожен охочий мав змогу висловити свої побажання бійцям до Нового року. Потім цей запис «поїде» на передову.

 

comments powered by HyperComments