Без світла у Харкові під час віялових відключень будуть не всі об’єкти

Вівторок, 23 грудня 2014, 19:18
Електроенергія без перебоїв під час віялових відключень постачатиметься до закладів освіти, культури, спорту та охорони здоров’я. Про це повідали в харківській мерії під час наради з директорами департаментів виконкому. Під час заходу говорили, що світло не будуть вимикати у відділеннях лікарень та інших закладів охорони здоров’я, де людям надають невідкладну медичну допомогу. Повідомляє сайт "Новости Харькова".
Без світла у Харкові під час віялових відключень будуть не всі об’єкти

Також владники обіцяли поговорити з «Харківобленерго» про те, щоб світло не відключали в театрі опери та балету ім. Лисенка. Наближаються зимові канікули, тому щодня в театрі  будуть проводити заходи для дітей, тож електрику там ні в якому разі не можна вимикати. Під час новорічних свят світло не відключатимуть також і на майдані Свободи. Там кілька днів тому відкрили новорічну красуню, а також розпочав роботу святковий ярмарок. Буде електрика на площі Свободи і на новорічну ніч.

Говорили також і про міський транспорт, де теж відключають світло, а через це багато тролейбусів та трамваїв не ходить. Замість тих трамваїв та тролейбусів, які не ходять під час відключення електрики, введуть додаткові маршрутки. Обсудили на заході і тему дорожнього регулювання, там де під час відсутності світла не працюватимуть світлофори, регулювання на дорозі здійснюватимуть регулювальники.

Торкнулися і проблеми відключення ліфтів в житлових будинках. Вирішили, їх зупинятимуть за тридцять хвилин до відключення енергії.

 

 

 

comments powered by HyperComments